Van uszoda Dunakeszin?
"Tanuszoda épül a lakótelepen
A Dunakeszin élők évtizedes álma válhat valóra a közeljövőben: kétmedencés, feszített víztükrű tanuszoda épül a Körösi Csoma Sándor Általános Iskola mellett. A tervek már elkészültek, s a Dunakeszi-Fót-Göd Kistérségi Társulás pályázatot nyújtott be az uszoda építésére.
A kétmedencés uszoda az alapszintű oktatáson kívül kisebb versenyzek megrendezésére is alkalmas lesz. Megépítésével a Dunakeszin élők régi álma valósul meg, hiszen a gyermekek számára teljes mértékben biztosítva lesz az úszásoktatás és a felnőtt lakosságnak sem kell a fővárosba mennie, ha úszni szeretne.
Az uszoda tervezett helyszínén hamarosan tájékoztató táblát helyeznek majd ki, melyen látható lesz az épület látványterve is."
Ember, ez egy tanuszoda gyerekeknek. Mit kezdjek egy 85 centis vízben a 192 centis megasságommal??? Max láb áztatónak jó. Lehet, hogy én a google-t nem tudom használni, de az mégis jobb mintha az agyamat nem tudnám.
Ha csöndben maradtál volna bölcs maradtál volna, mert az 1. válaszod tök rendben volt.
Olvasd el a leírást. Már néztem a guglit, és nem jelölt semmit. de ha nem hiszel nekem, akkor talán a két szép szemednek igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!