Miikulásja kérdése:
A Bonduelle kukoricából az üveges, Gold vagy a sima csemege kukorica jó horgászni (pontyra)?
Figyelt kérdés
2013. márc. 29. 16:52
2/5 gomzoli válasza:
Én az üvegeset kedvelem, mert látom, mennyire épek, és mekkora méretűek benne a szemek, valamint visszazárható, ha nem fogy el a horgászat végére. A "Gold" változat keményebb, nagyobb szemeket tartalmaz, ami pontyozáshoz jobb lehet, de én jobban szeretem a kisebb, puhább csemege kukoricát használni.
3/5 gomzoli válasza:
Egyébként már régebben áttértem az olcsóbb fajtákra. Van egy üvegem, abba átöntöm a felbontott konzervet, ha akarom, aromásítom is. Semmivel sem rosszabb, mint a másfélszer annyiba kerülő Bonduelle.
4/5 anonim válasza:
A sima csemegét szoktam venni.
Érdekes story:Csináltam egy tesztet.Tisza-tó.
Csónak, nádas, két bot, feltolós úszó. Ugyan az a horog, damil, úszó, stb.
Egyik bot tesco kukorica, másik bonduelle.
Tescos boton minden 3.-4. hal volt kárász, míg a bonduelleel minden 2.
A köztes halak kis keszegek.
De két szem bonduellre szinte már csak kárász,vagy nagy keszeg jött.
Többször kipróbáltam.Én sem akartam elhinni.
5/5 anonim válasza:
A nagypapámmal mi mindig az üvegeset használtunk, jöttek is a halak rendesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!