Keledav kérdése:
Sokat járok az Adriai tengerre. Sokszor látom, és megirigyeltem, hogy sokan szigonypuskával "halásznak". Szeretnék én is venni egyet. Milyet vegyek? Melyiket ajánljátok? Kérlek sürgösen írjatok!
Figyelt kérdés
Valami nem túl drágára gomdoltam. Kérlek ha lehet az adatait is írjátok mellé. Pl: hatótávolság, méret. Mivel kezdő lennék, valami olyan kellene, amely kezdőknek is ideális. Előre is köszönöm az értelmes, kedves, normális válaszírók válaszait.2013. márc. 26. 10:01
1/6 anonim válasza:
Az Adrián engedélyhez kötött a szigonypuska használat. Vannak olyan részek ahol tilos is. De ahol engedik, ott is a helyi kapitányságon kell szerezned horgászengedélyt, különben keményen büntetnek ha elkapnak.
2/6 A kérdező kommentje:
Ezzel tisztában vagyok, előtte tájékozódni fogok, hogy hol egngedik meg ezt a sportot, és a helyi kapitányságon engedélyt/jegyet is fogok venni! A baj az, hogy ez nem válaszolta meg a kérdésem, így hát várom a te és más emberek válaszát. Ezt a választ köszönöm, mert eddig csak azt tudtam, hogy engedélyt kell venni, s nem tudtam, hogy nem mindenhol szabad szigonypuskát használni.
Köszönö, és várom a válaszokat!
2013. márc. 27. 18:15
3/6 anonim válasza:
tudom hogy ez sem válasz de azthiszem búvár vizsga is kell hozzá
4/6 anonim válasza:
Seac Sub Asso levegős puska. Kezdőknek jó lehet és nem engedélyköteles!
Közelről egy tevét is leszed.
5/6 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted hogy tevét?
2013. ápr. 25. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!