Valakit tud nekem mondani házi készítésű kukorica
receptet?
Figyelt kérdés
Én régebben úgy csináltam hogy egy befőttes üvegbe öntettem kukoricát öntöttem bele vizet addig hogy el lepje a kukoricát utána öntöttem bele Azt a bolero poros italport és az nagyon jó színt ad a kukoricának és jó ízt is kb 2-3 napig hagytam a hűtőben és nekem nagyon bevált pontyra minden tavon más más színű kukorica jött be.
Ez jól hangzik, ha megmndod, hogy hol lehet venni olyan bolero piros italport akkor én is kipróbálom.(vagy ha más
italpor is jó akkor nem gond)
Az enyém: 1. Sima bafeőttes kukorica vásárlása
2. Befőttes üvegbe 1 db fokhagymát belereszelek hozzá pedig tejfölt rakok majd rá a kukoricát és összerázom
3. 1 nap után már jól besszívja a fokhagymás szagot, már használható is :D
(nekem nagyon bejött főként törpeharcsás vizen használom, mert a törpe ki nem állhatja :)
2013. márc. 25. 12:28
Hasznos számodra ez a válasz?
2/10 A kérdező kommentje:
Tök mindegy milyen por csak valami italpor legyen!
Köszönöm ki próbálom
2013. márc. 26. 12:06
3/10 anonim válasza:
Régebben én is kísérleteztem, minden félével... Egyszer a Jägermeister-es kukoricámmal arattam. Bébikajás üvegbe raktam egy kisebb marék csemegekukoricát, szép egészséges szemeket, majd annyi Jägermeistert hogy épp ellepje(nem ment rá egy deci). Hűtőben volt egy pár napig. Az első alkalommal is fogtam vele, de aztán félreraktam(már nem hűtőbe) aztán a következő alkalommal majd két hónap után, szinte csak azzal fogtam, nem is keveset. Ez már rég volt azóta már nem nagyon pontyozok. Szerintem egy próbát megér!
2013. márc. 27. 11:23
Hasznos számodra ez a válasz?
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D
2013. márc. 28. 20:56
5/10 anonim válasza:
Én megföztem egy kis kukoricát, leöntöttem róla a vizet ezután a kukoricát beletettem egy üvegbe.Volt itthon Haldorádo nagy ponty aromám ebböl annyit öntöttem rá,hogy éppen ellepje. Most kb. egy éve csináltam és a kukorica teljesen beszívta az aromát. Nyáron sok pontyot fogtam vele.
2013. márc. 31. 22:37
Hasznos számodra ez a válasz?
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm ki próbálom :D
2013. márc. 31. 22:44
7/10 anonim válasza:
Én megfőztem a morzsolt csemege kukoricát, levét leöntöttem, üvegbe tettem, és házi szilvapálinkával töltöttem fel. Abba egy tasak vaníliás cukrot tettem. Évekig elálló, remek pontycsali, főleg az étvágytalan időszakokban.
2013. ápr. 1. 16:40
Hasznos számodra ez a válasz?
8/10 anonim válasza:
Ha pontyra mentem, mindig volt nálam büdös kukorica is. Napokkal előtte beáztatom a kemény kukoricát sima kútvízbe. Amikor felfordul a gyomrod, ha elmész mellette akkor már jó. Szintén étvágytalan időszakra ajánlom.
2013. ápr. 1. 16:45
Hasznos számodra ez a válasz?
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon jó hangzik mindegyik :D
2013. ápr. 2. 08:28
10/10 Diesel221 válasza:
Nekem az vált be hogy egy befőttes üvegbe kb a feléig raktam kukoricát és búzát öntöttem rá cukrot és egy kis élesztőt aztán engedtem rá vizet ez ha nem is napon érleltem akkor is úgy megbüdösödött hogy hányni tudtunk volna tőle
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!