Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Lenne egy kérdésem! Mi van az...

Krizii kérdése:

Lenne egy kérdésem! Mi van az állami horgászvizsgában? Karikázós vagy nem? Pontosan mi van benne?

Figyelt kérdés

2013. márc. 11. 15:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Karikázós, igen. Kérdéseket tesznek fel, 3 vagy 4 lehetőség közül kell bekarikáznod a jót.

Horgászrend, (ifi-felnőtt hány bottal horgászhat, mennyi halat vihet el, stb.) kérdések, halfajokra vonatkozó kérdések, méretkorlátozások, tilalmi idők.

Nekem körülbelül ez volt benne, és 15 kérdés volt körülbelül. (Én 3 éve vizsgáztam)

Amúgy véleményem szerint nagyon egyszerű, ha jobban átolvasod a dolgokat hozzá, plusz én a vizsgáztatótól is kaptam egy kis segítséget, ha valami nem ment.

Sok sikert neked is!

2013. márc. 11. 20:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Konkrétan pár feladatot felsorolnál belőle?
2013. márc. 11. 20:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is jól jönne valami összefoglaló, amit át lehet olvasni, de nem nagyon találtam ilyet.
2013. márc. 11. 23:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Tilalmi idők oda vissza.

Pl: ponty írd oda a dátumot.

Avagy látsz egy dátumot: 05.02-06.15 mely halak tilalmi ideje

Képről hal felismerése.

Vigyázat, változtak tilalmi idők, méretkorlátozások.Édesmes friss infot keresni.

AMúgy nem nagy dolog, segítenek is ha nem megy, bár nem olyan sok dolog amit tudni kell

2013. márc. 13. 07:32
 5/5 anonim válasza:

Hello!

A meretkorlatozasokat es a tilalmi idoszakot azt tudjad mind. Nekem volt ilyen, hogy hogyan kulonbozteted meg a sullot es a kosullotol. (A sullonek ebtepo foga van). Es a pontyot a karasztol (a karasznak sosincs bajsza).

Nehany kornyezetvedelmi kerdes (szabad-e szemetelni?). De a legfontosabb a tilalmi idoszak es a meretkorlatozas. Megjegyzem benne van a fogasi naploban, nem is ertem miert kell tudni mindet fejbol, de ez van.

Van egy 1000 Ft-os (3 eve annyi volt) kek konyv, amit ajanlottak nekem, na az nem sokat segit a vizsgara, ellenben kituno olvasmany szerintem.

Sok sikert a vizsgahoz es gorbuljon majd a vizparton!

Udv.,

Kornel

2013. márc. 13. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!