Menyhalra és márnára van esély azonos időszakban horgászni? Dunában.
Most hétvégén mennénk horgászni idén először.
Dunában nem szoktam, nem ismerem.
Lehet hogy még lesz menyhal? Talán már márna is, vagy ahhoz még hideg a víz?
Vagy valami másra lehet számítani? (Ha menyhalra megyek haldarabbal fenéken, abból nem lesz probléma? Mert hogy süllő tilalom már elkezdődött.)
Menyhalat ott fogysz ahol van menyhal... :) Nem igazán van már szezonja, és főként éjszaka jön. A jó menyhalas helyek általában felismerhetők, mivel amikor ott vannak a halak, akkor mindenki ott akar horgászni. :)
Márnára viszont elég nagy esélyed van(próbáld meg a sajtos dipbe mártott csonti csokrot). Nálunk inkább a sóderesebb, nem nagy törésű partszakaszoknál jön.(ellentétbe a menyhallal)
Sőt szerintem ebbe a jó időbe már megmozdulnak keszegek is, bár azokat inkább a szinte állóvizű öblöknél foghatod.Esetleg még a sügérek.
Merre horgászol a dunán?
Köszi a választ.
Százhalombattai rév közelében próbálkozunk.
Márnát szerintem tavasszal,nyáron,és szép őszi napokon lehet fogni.De menyhalat szinte csak okt.végétől március elejéig este,éjszaka;fagyban és csillagos éjszakán.
A Körösön még mindig lehet fogni,de már jóval kevesebb van belőle.Gyere el velem(Kecskemétről indulok),és foghatsz Te is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!