96-os születésű vagyok. Elkezdhetek még valahol vízilabdázni? Csak, mert mindenhol már meg vannak a csapatok és a toborzás meg fiatalabb korosztályra vonatkozik
Figyelt kérdés
vízilabda,sport,962013. márc. 3. 17:06
1/4 jsh559 válasza:
Már nem éri meg mert nem keresnek sehol se embereket de ha nagyon jól megy akkor majd elmehetsz. De előtte edzés edzés hátán és jól fel kell készülj. mindenhol vesznek fel edzésre gyerekeket.
2/4 anonim válasza:
Semmi sem lehetetlen!:) egy testvérpár 18 évesen kezdte és váloatottak, igaz előtte úsztak... De biztos van vhol lehetőség!! (Bpi vagy?)
3/4 anonim válasza:
szerintem mindenhol van egy felzárkoztató csoport ahova lehet menni aztán onnan majd felkerülsz én is 96os vagyok egy felzárkoztató csoportba és ha minden jól megy nemsoká obII-be játszok
hajrá :-)
4/4 anonim válasza:
melyik felzárkóztató csapatba jársz? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!