Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » 17 évesen valamelyik sportklub...

17 évesen valamelyik sportklubban Pesten el lehet még kezdeni vízilabdázni?

Figyelt kérdés

Testalkatom meg van hozzá 190cm magas vagyok stb. van még esélyem bekerülni valahová?

Illetve az hogy dől el hogy ki lehet kapus?

(elég jól úszok, de kapuban jobban érezem magam mindegyik sportágban) :D

Normális válaszokat, Köszönöm!

2013. febr. 19. 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem még 30 évesen is...
2013. febr. 19. 17:53
 2/6 A kérdező kommentje:

oké, még azt kifelejtettem, hogy :

A kapusoknak külön edzés van?

Illetve, hogy dől el hogy ki lehet kapus?

Remélem egy hozzáértő tud segíteni :D

2013. febr. 19. 17:55
 3/6 anonim válasza:
maximum egy nb2, nb1/b csaptba. Menj el a strandra és kérdezd meg. Kapus lehetsz, mondd az edzőnek, hogy megpróbálhatnád-e ott és ennyi.
2013. febr. 19. 18:59
 4/6 A kérdező kommentje:

utolsó, köszi!

Azt még nem tudjátok hogy a kapus is ugyanúgy edz mint a többiek vagy neki más fajta az edzés?

2013. febr. 19. 20:11
 5/6 anonim válasza:

Legtőbb helyen van külön kapus edzés, taposásra fektetnek hangsúlyt vgy pl amíg a többiek gyorsoznak te mellezel v pillangózol. Am pl előny a hosszú kar!

De azt megnézem te h mersz szólni az edző ek h kapus akarsz lenni:D Nem téged akarlak bántani, magamból indulok ki:D Én pl nem mertem szólni h nem kapus akarok lenni sak egy véletlen folytán derült ki h jó center vagyok:D na szval nagyon sok edző keze alatt solgoztam már és ngyon szigorúak én sose mernék szólnixD

2013. márc. 18. 19:55
 6/6 anonim válasza:
Én vízilabda kapus vagyok.Ez hülyeség hogy nem lehet szólni az edzőnek hogy szeretnéd magad kipróbalni magad a kapuban.Sajnos egyre kevesebb helyen van kapusedzés a legtöbb helyen magadra vagy utalva,de ha elszánt vagy így is menni fog:) a méreteid megvannak az nagyon fontos!
2013. márc. 29. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!