Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Mitől kerreg az orsó?

Mitől kerreg az orsó?

Figyelt kérdés

Egy Okuma LB60asom van, aminek egy elég zavaró "breg breg breg" hangja van hajtáskor, amikor teljesen kint, ill teljesen bent van a dob.

Beadtam szervizre, elvileg tűgörgőt cseréltek és megkenték, de a hangja változatlan maradt. Van ok aggodalomra, vagy ez alacsonyabb árfekvésű orsóknál "velejáró"?

Köszi!

2013. febr. 15. 15:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Semmi képpen sem velejáró dolog sem alacsonyabb sem magasabb árfekvésü orsóknál a kerregö hang! Minden orsónak "csendbe" kell futnia! Kilincs kerekes visszafutásgátló bekapcsolt állapotba kerreghet, de ki kapcsolva hang nélkül kell futnia annak a típusnak is! A tiéd tügörgös az meg eleve nem ad hangot biztos hogy nem ott van a hiba.A szervizekröl inkább ne beszéljünk,szerintem bele se néztek rendesen az orsódba! Én Foglalkozom Botok és orsók karbantartásával javításával,és nincs jó tapasztalatom szerviz ügybe. Minden képpen nézesd meg hotzzá értö emberrel,bizti hogy orvosolható a hiba. Egyébként az Okumák szerintem elég megbízható orsók még az alacsonyabb árfekvésüek is!
2013. febr. 16. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!