Fiúk! -ti használtatok már tornadresszt strandon? -uszodában? A barátnőm piros hosszú ujjúban, én kék hosszú ujjúban szoktam úszni! -soha nem kell az úszógatya többé!
Nyilvános helyen én sem, kizárólag itthon. És biztos vagyok benne, hogy nem is fogom kivinni ezt a szokást a lakásból. Egyébként imádom, több célra is rendszeresen használom (futás aláöltözet, pizsama helyett, ...), az egyik legkényelmesebb és legpraktikusabb viselet.
Az, hogy egyből feláll, (#2), az igaz. De ha megfelelő a dressz mérete, ez nem okozhat gondot. Próbáld meg nagyobb dressz mérettel. Ne aggódj, ma már nyugodtan bemehetsz a boltba, és vehetsz fiúként is, nem néznek ki. Ha pedig mégis aggódsz, rendelj interneten 8én már mindkettőt megtettem).
Én már házasságban élek, gyerekes hetero vagyok, feleségem is tud erről a szenvedélyemről (általános iskolás korom óta tart). Érdekes, Ő nem venné fel, de tőlem elfogadja. Sőt, azokon a bizonyos napokon Ő elégít ki úgy, hogy én tornadresszt viselek. Rendkívül kellemes érzés :)
Üdv!
Irigyellek,persze a szó jobbik értelmében,hogy be mered vállalni,illetve ki mersz így menni az emberek közé és felvállalod,hogy szeretsz fiúként tornadresszben fürdeni és nem tartasz attól,hogy esetleg neked nem tetsző megjegyzéseket mondanak rád.
A másik,amiben nagy szerencséd van,hogy olyan barátnőre találtál,aki szintén szereti a tornadresszt és nem okoz neki problémát,hogy veled együtt a sok ember előtt így mutatkozik.
Jómagam,igaz már nem vagyok olyan fiatal,mint te,nem merném bevállalni sok ember előtt hogy dresszben fürödjek,de a négy fal között,illetve a hétvégi nyaralónkban a medencében,főleg inkább esténként azért nagyokat szoktam fürdeni tornadresszben,nagyon szeretem,kikapcsol,megnyugtat.
Mindenesetre részemről bátorítani tudlak,aki minket megvet,azzal nem foglalkozom,legalább is itt,ha te és a barátnőd ezt szereti,az a szememben pozitív,bár csak én lennék ennyire bátor és meg merném tenni.
Nem utolsó sorban azért előnye is van neki,hogy tornadresszben vagytok,igaz,nem nagyon vastag az anyaga,de a nap ellen is elég jól véd,főleg,ha hosszú ujjú,mert még a karod sem ég le ebben a kemény nyári napsütéses napokban.
ÜDV: 39/F
Én(fiú) a sportos verseny úszódresszeket(női)részesítem előnyben
és ezeket használom is ,kényelmesek és ha jó a méret sehol sem szorít.
Strandon (uszoda) csak verseny úszódressz volt rajtam de láttam Kovács Ágit edzés közben, rajta jobban állt :-D
Lány tornadressz pedig kb 13 éves koromban volt rajtam és az unokaöcsémen mert mentünk bányatóra fürdeni és nem volt gatyánk és a nővéremék adtak tornarucit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!