Úszás! Hol lehet Budapesten 1-2 órát úszni délutánonként, vagy hétvégén, nem túl drágán (kb. : 1. 000-1500, - max)?
Figyelt kérdés
Lehetőleg a 3-as metró vonaláról könnyen megközelíthető helyek érdekelnek, de minden ajánlatot szívesen olvasok.
Érdekel, hogy milyen a környezet, mennyi a jegy, helyileg hol van (pontos cím, vagy weblap) és minden ami fontos, érdekes lehet.
Kismama vagyok, fontos, hogy kulturált, tiszta környezet legyen!
2013. febr. 12. 08:02
1/5 poiu válasza:
Nekem a BVSC jött be. Hétvégén 1050 Ft (benne van a szauna), az 50 m-es medence szinte üres, DE mindig meg kell nézni a medencebeosztást, sok a verseny.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Más tipp, ötlet nincs? Senki?
2013. febr. 15. 18:39
3/5 ájszíjú válasza:
Pesterzsebeti uszodat tudom ajanlani, igaz nincs sok koze a metrohoz, de ha megfelelo idoben mesz akkor meg sajat palyad is lehet. En pl mindig egyedul uszom es igy nem kell kerulgetni senkit.
4/5 anonim válasza:
szerintem a pesterzsébeti borzalmas, iszonyú klóros a víz, bár, lehet,hogy mindenhol.
5/5 gungasam válasza:
Egy kissé kiesik a 3-as metró vonalától de kiváló uszoda van Rákoskeresztúron az Újlak utcában, kevéssé terhelt mindig tiszta vizű, ingyen van szauna,1580 körül a jegy de kedvezmények vehetők igénybe, például bérlettel olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!