Mi ebben a logika? (lehet kicsit hosszú)
Sziasztok! Már régóta úszom de már többször is felmerült bennem ez a kérdés.Most bátorkodtam megkérdezni.
Nos,már említettem,hogy régóta úszom.De az edző kicsit fura,mert az óra elején már lefáraszt 8 hossz hátúszással aztán már az óra második részében már alig él (köztük én is). De ebben az a zavaró,hogy vannak nagyon jó úszok is de Ők is már elfáradnak.Most meg szoktak tartani márciusban versenyt aztán azt a néhány embert küldik aki még bírja valahogy.De komolyan ebben tényleg,mi a logika?
A válaszokat előre is köszönöm!
nem tudom, hogy mennyi idös lehetsz, és hogy milyen versenyekre járhattok, de a 8 hossz még 50-es medencében is 400 m, ami tökéletes bemelegítésnek
a bemelegítésnek meg nem az a lényege, hogy lefárasszon, hanem hogy hozzászokjatok ahhoz a gondolathoz, hogy edzésen vagytok
viszont utána meg már persze, hogy az a célja, hogy beledögöljetek, mert különben hogy edzödnének a kis hájacskák???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!