Sárkányhajózni fogok, tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Sárkányhajózni fogok tavasszal, viszont nem tudok úszni. Mentőmellény lesz rajtam, azonban nem tudom hogy ez mennyit segít. Testes ember vagyok, 110 kiló. Fenntartana a vízen? Mekkora eséllyel boruluk vízbe? Dunán lenne a hajózás.2013. jan. 27. 01:29
1/2 anonim válasza:
Addig is ismerkedj a vízzel, Dunán szokott lenni borulás bőven. A gyakorlott úszók is megijedhetnek ha bekerülnek a hajó alá / beakarnak a sok kikötött szirszarba.
2/2 anonim válasza:
A sárkányhajó elég nagy, úgyhogy kicsi annak az esélye, hogy beborultok(úgy tudom). Van a számodra kitalált mentőmellény,
az megoldható. A Dunán is vannak durva hullámok. Nem kell félni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!