Phelps-et nem kéne megvizsgálni?
Olvastam a részletes cikket arról, hogy Lance Armstrong milyen pofátlanul doppingolt. Michael Phelpset is át kéne világítani. Nekem túl gyanús, hogy ez a srác jött a semmiből, majd minden olimpián elvitt minden aranyat, símán megdöntött minden rekordot. A kisujjából verte szét összes ellenfelét, hihetetlen előnyökkel.
Nem csodálkoznék azon, ha ő is csalt volna.
Kár, hogy csak most kezdtek el az olvasást. :)
Szerintem kb. 2001 óta cikkeznek erről, hogy ez a fiú valami csoda, vagy talán mesterséges csoda? Ugyanúgy, mint mindenkit, őt is vizsgálják, mindeddig eredménytelenül. Látod, Armstrong is átcsúszott a vizsgálatokon, az EPO-t 2000-ig, a növekedési hormont 2005-ig nem tudták kimutatni. Egyszer talán kiderül valami Phelpsről is. Vagy nem.
Azért a "jött a semmiből" kicsit erős, ő a legfiatalabb világrekord-szintet teljesítő úszó például.
meg azért genetikusan úszónak termett.
az 52es láb,már simán elmegy békatalpnak:D.
nem hiszem,hogy a vetélytársai rendelkeznek ezzel a született előnnyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!