Gombaa kérdése:
Mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Tudom , hogy változó hogy ki mennyi idő alatt tanul meg úszni. De egy lkalom, egy "úszáslecke" mennyibe kerül körülbelül?2013. jan. 20. 19:43
1/2 A kérdező kommentje:
Alkalom* Elírtam.
2013. jan. 20. 19:43
2/2 anonim válasza:
Nálunk Szlovákiában 7-15 euróig terjed egy magánóra, 55 euró a legolcsóbb úszáskurzus, én jártam úszáskurzusra, de csak az alapokat és hátúszást tanultam meg 10 óra alatt, aztán az alapok begyakorlása után már egyedül, majd barátokkal jártam egy másik uszodába.5 hónap alatt kisebb szünetekkel 3 úszásnemet tanultam meg,ebből kettő úgy, hogy figyeltem, mit csinálnak a többiek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!