Ki milyen zsinórt ajánlana?
Figyelt kérdés
Már feederezek jó két éve, milyen zsinórt tudnátok ajánlani azt is halottam hogy a feeder bothoz csak feeder zsinór a jó ez mennyire igaz ???2013. jan. 20. 18:44
1/6 anonim válasza:
semennyire.
a spro carp maxx jó lesz
3/6 Frontosa válasza:
Hülyeség, méregdrágán. Mi van akkor ha szakad? Dobhatod ki?
Ha komoly dobótávolságokat akarsz elérni akkor köss 8-10 méter dobóelőkét vastagabból. Feederezésnél a legfontosabb az alacsony nyúlás és hogy süllyedő legyen.
Üdv,
4/6 Farkas Milán válasza:
Nehogy megvedd ezt a zsinórt ilyen méregdrágán!!! Ennyi pénzért már 1200 méteres kiszerelésű zsinórokat is vehetsz!!! Az előző válaszadó a spro carp maxx zsinórt ajánlotta. Az tökéletes választás!! Mondjuk annyi hátrányát azért említenék, hogy az általam használt többi zsinórhoz képest sokkal rosszabb a csomótűrése és a kopássálósága! ( horogelőkének is használom, és szinte minden hal után lehetett cserélni! )
5/6 anonim válasza:
Én Trabucco t-force zsinórt használok, 25-ös méretben.
Tökéletes minden tekintetben. Van előtte egy 0.14-es fonott dobóelőke, nem lehet elszakítani feederrel.
6/6 anonim válasza:
Én keveset feederezek ezért olcsó zsinort vettem:awa-shima 0.18-as van es tökéletesen mûködik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!