Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Vélemények az Okuma Longbow...

Vélemények az Okuma Longbow LB60ról?

Figyelt kérdés

Bojlis ill. fenekező horgászatra kellene egy nem túl drága orsó, erről jókat hallottam. Mások tapasztalata?

Köszi!

2013. jan. 10. 15:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Ismerösömnél horgásztam vele 2-szer 200 m simán eldob és nem viccelek a második horgászaton 25 kg harcsát szó nélkül ki hozta :)
2013. jan. 12. 10:38
 2/3 anonim válasza:
Szerintem arra a célra amire szeretnéd használni meg fog felelni!Nekem is van nem panaszkodhatok rá!
2013. jan. 13. 11:30
 3/3 gomzoli ***** válasza:

A helyedben az LB 65-öt venném, mert annak a teste már a "nagyoké", azaz a 70-essel és 80-assal megegyező, míg az LB 60-as nem más, mint egy LB 50, de nagyobbacska dobbal.

A 65-ös és a 60-as között van kb. 30 deka különbség... :-)

És ez bizony a robusztusságban, és az erejében is megmutatkozik. A 60-ast áttettem az egyik nehezebb feederbotomra, mert a bojlis boton kínlódott az általam használt 120 grammos ólmok kitekerésénél.

A 65-öst viszont úgy tekerem, mintha súly se lenne rajta.

Különben nagyon jó orsók, összesen 6 darab van a birtokomban, egytől egyig hibátlanok, nagyon jó fékjük, és stabil, lötyögésmentes járásuk van. Ár-Érték arányban talán a legjobb választás.

2013. jan. 15. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!