Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Ha szeretnék vízilabdázni 18...

Ha szeretnék vízilabdázni 18 évesen mennyire vagyok elkésve?

Figyelt kérdés
illetve Mosonmagyaróvárhoz hol van rá legközelebb lehetőségem?
2009. aug. 10. 23:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
sajna eléggé el vagy késve, kivéve ha eddig versenyszerűen úsztál! Móvárról nincs infom.
2009. aug. 10. 23:26
 2/11 anonim ***** válasza:
Öcsémnek 13 éves korában mondták, hogy igencsak lecsúszott róla, de kap 1 hónap próbaidőt. Szóval akkor 18 évesen nem sok eséllyel indulsz. De attól még hobbiszerűen simán csinálhatod szeritnem.
2009. aug. 10. 23:41
 3/11 anonim ***** válasza:
Attól függ hány éves vagy:)Ha elmúltál 18 és 18 évesen akarsz,akkor kicsit igen:)Én 34 évesen kicsit lekéstem arról,hogy 18 évesen kezdjem el:)Bocsi,nem hagyhattam ki.
2009. aug. 11. 09:55
 4/11 A kérdező kommentje:
gondoltam... nem úsztam versenyszerűen de a faterom mégis bizonygatta hogy nincs későn 1 év rákészüléssel simán ott lehetek valamelyik csapatban...
2009. aug. 11. 14:06
 5/11 anonim válasza:
Ha komolyan szertnéd űzni ezt a sportot akkor eléggé elkéstél, meghát az eggyesületek sem nagyon kapkodnának utánad, hacsaknem hatalmas tehetség nem vagy.
2009. aug. 11. 14:09
 6/11 anonim válasza:
hát sajna nagyon el vagy késve mert 10 11 évesen el kell kezdeni
2009. aug. 15. 18:50
 7/11 anonim válasza:
Biros és Madaras elég későn kezdték- mondjuk nem alap nélkül álltak neki. Gondolom nem kell őket bemutatni. Magyarul egy próbát megér :)
2009. szept. 22. 19:43
 8/11 A kérdező kommentje:
nem vagyok felkészületlen rendszeresen foci túra kosár röpi néha evezés ha lehetőségem van úszok
2009. szept. 22. 21:17
 9/11 anonim válasza:

Hello!

(látom kicsit régi a kérdés, de azért válaszolok, hátha olvasod = ) )

Szóval, én 19 éves vagyok, idén januárban kezdtem vizilabdázni, de megjegyezém: úgy hogy alig tudtam úszni!

Most már egy hónapja járok rendszeresen edzésre, és elmondhatom neked, hogy nem lehetetlen. Egyáltalán nem vagy elkésve. Sose késő ahhoz, hogy azt tedd, amit szeretnél.

én a vízben is alig tudtam fennmaradni, mostmeg, egy hónap eltelte után már viszonylag jól megy az úszás és a labdázás (passzolgatás) is, igaz ha meccsezésre kerül a sor, akkor nem remekelek, de én szeretem, és ha te is ezt akarod tenni, akkor tedd meg, menj és vizilabdázz!!

Üdv: FP

2010. febr. 15. 20:49
 10/11 anonim válasza:
nem igazán. én vizilasztizom és sajnos nálunk is vannak 13 évesek aki most kezdik és már 2 éve csinálják és semmit nem haladnak.
2010. febr. 28. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!