Hol találok jó (tiszta és megfizethető áru) uszodát a XIV. , XVI. kerületben vagy viszonylag a környéken?
a 14. kerületben a palatinus strandot ismerem, de az ugye csak nyáron üzemel..
különben meg olyan eszméletlenül drágák a fürdőhelyek pesten!
ezt azért nézd meg, bár ezek melegvizes és gyógy fürdőkre orientált helyek, még ha lehet úszni is
úszni akarsz oda menni vagy ismerkedni? csak merta palatinos nyáromn aztán a gellért és egyebek meg rosszabb időben nagyon ismert meleg ismerkedőhelyek.
Kérdés mire kell neked ? Úszásra vagy szexre?
Na igen, ezt nekem is volt részem megtapasztalni.
De főleg idősek ismerkedőhelye, fiatalokat nem nagyon láttam, kivéve a Palatinuson nyáron, de ott se gyakran.
Na, akkor tisztázzuk:))): 1. Nem ismerkedni szeretnék, pláne meleg nem vagyok, hogy olyan helyet keressek. 2. Elmúltam 12 éves, hogy itt ismerkedjek:), 3. TÉNYLEG USZODÁT KERESEK! NEM VÉLETLENÜL TETTEM EBBE A KATEGÓRIÁBA A KÉRDÉSEMET. (Nem termálvizet vagy gyógyfürdőt, hanem tényleg olyat, ahol úszni lehet.) És köszönöm a idegenvezetői ajánlatot, de ehhez a páromnak is lenne egy-két szava:)))
A használható válaszokat nagyon köszönöm, a linkeket meg fogom nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!