Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Hogy megy ez az úszás dolog?

Hogy megy ez az úszás dolog?

Figyelt kérdés

Szeretnék megtanulni úszni, mert nem tudok, meg jó sport, nem terheli a lábakat (boka, térd), de átmozgatja a testet. Fogyás, hátfájás, és szimplán sport/kikapcsolódás céljából szeretnék úszni. De hogy megy ez? Elmegyek a fürdőbe, hogy szeretnék úszni tanulni, és akkor bevesznek valami kezdő (kicsikhez vagy velem egykorúakhoz, vagy vegyes csapat?) csoportba vagy mi?

Tud erről valaki valami infót adni, hogy kinek hogy ment, hogy csinálta, milyen volt, tapasztalatok?

17/L

2012. szept. 27. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:

szia. tényleg jó sport, én is úszok, bár fiatalabb vagyok nálad!

általában szoktak felnőtt tanfolyamot indítani, érdemes arról érdeklődni hogy hogy is megy.:) mert 17éves vagy, azaz, már nem kisgyerek!:)

13/L (ha bármi kérdésed van, állok rendelkezésedre!:) )

2012. szept. 28. 23:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem anno édesanyám elmondta, kb. hogy kell úszni, aztán addig próbálgattam, míg megtanultam. Azóta is időnként eljárok, bár valószínű nem profi módon úszom.

Bár nem ezt kérdezted, talán ez is segíthet. Valaki ismerős, barát megmutatja, hogyan kell és attól is mehet.

2012. okt. 3. 19:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva én sem tapasztalatot írok, viszont ugyanebben a helyzetben vagyok. Jövő nyáron szeretnék úszni tanulni, akkor már 25 leszek. Már utánanéztem pár dolognak, de én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy zajlik egy ilyen oktatás. Szóval, ha valaki vett már részt ilyenen, tényleg ne fogja vissza magát, meséljen. :)

Ameddig eljutottam az annyi, hogy van felnőtt tanfolyam külön, és heti 1-2 alkalommal zajlik (lehet, hogy van sűrűbben is), bérletet kell venni stb. Szóval gondolom, nem a medencében találkozik az ember először az edzővel, lehet kérdezni.

2012. okt. 4. 00:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Menj be, kérdezd meg. Én is így kezdtem:)

Mondjuk engem kisebbek közé raktak be, mert nem volt felnőtt kezdő csoport.

2012. okt. 9. 16:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. okt. 9. 17:49
 6/7 anonim ***** válasza:

szia!én 21 vagyok,szeptembertől klubhoz járok,ott tanulok úszni,egyedüli kezdő vagyok,tehát egy edző csak velem foglalkozik csak velem,első 5 órát egy számomra nem szimpatikus oktató tartotta,nem haladtam,csak az alap dologkat tanultam meg,2 hete jött egy úszónő,aki azóta tartja az órákat,mondhatom vele nagyon jól haladok,sok mindent kipróbáltam már az utolsó órán,uszonnyal is úsztam,még 7 óra van hátra,háton már egész jól megy,csak a gyorsúszás nem megy.,főleg a lábtemtpó

ha van időd és pénzed jelentkezz be egy kurzusra,ha az edző jó,megéri,hajrá

2012. okt. 23. 16:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2012. okt. 25. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!