Szerintetek jó ez a bot? Ha igen, akkor melyik a legjobb?
2012. szept. 26. 14:19
1/6 anonim válasza:
Nem. Hogy melyik a legjobb, attól függ, mire akarsz horgászni.
2/6 anonim válasza:
Nem lehet megállapítani, milyen botok és orsók, ügyesen van fényképezve, hogy semmi se látsszon belőle, ezt így nem merném megvenni, főleg ennyiért 6 bot és orsó, 2 orsód és botod legyen, ami jó.
3/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk ja. 10.000Ft két horgászbot és orsó+kapásjelzők. Ezek boltban vannak.
2012. szept. 26. 18:48
4/6 Farkas Milán válasza:
Meg ne vedd őket, nem jók!!
Nem érnek annyi pénzt, mint amennyi az áruk, még feleannyit sem!!! 30000 forintból egy normális botot és egy normális orsót tudsz venni!!!
5/6 anonim válasza:
nem azért mondom de 15-ért már közép/felső katágóriás cuccod lehet
6/6 Farkas Milán válasza:
Nem azért mondom, de 15 ezerből nem tudsz közép/felső kategóriás cuccokat venni!!! 15 ezerből a legjobb alsó, vagy a gyengébb középkategóriás cuccokat tudod megvenni!
Saját példám: Nekem középkategóriás felszereléseim vannak. Bot: JRC Powerplay. Mikor én vettem, még 19900 forint volt, de már 18500 -ért is meg lehet venni. Orsó:banax helikon 5600 nf. 22000 körül mozog az ára. Ha ezt összeadod, akkor a bot+orsó 40000-42000 forint! És ez még csak a középkategória!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!