Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Mi a véleményetek a zalaegersz...

Mi a véleményetek a zalaegerszegi városi strandról?

Figyelt kérdés

Nem a fedett érdekelne, mert ott már jártam egyszer, hanem a kinti?

Milyenek a medencék? Tiszta a víz, vagy tényleg igaz, hogy sokszor koszos?

2009. júl. 30. 10:33
 1/5 anonim válasza:
Én még amikor oda jártám (5-6 éve), akkor jó volt, bár ne számíts nagy durranásra. Az, hogy koszos lenne, biztos nem igaz. De ha megteheted menj inkább a közeli Aqua parkba, vagy termál fürdőbe, az sokkal jobb.
2009. júl. 30. 10:45
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen, tudom hogy jók, csak momentán nincs feles 2000 forintom a belépőre, főleg úgy, hogy nem egész napra szeretnék menni. Nem éri meg szerintem.

Köszi a gyors választ!

Még írjatok!

2009. júl. 30. 13:20
 3/5 anonim válasza:
Tele van cigánnyal
2010. márc. 30. 16:06
 4/5 anonim válasza:
tényleg tele van cigánnyal egyszer mentem el nyáron de ha 10 darab nember volt aki nem cigány (magamat is beleértve) akkor lehet sokat mondtam. :/
2010. jún. 16. 01:07
 5/5 anonim válasza:
undorító .. szerintem ne menj oda, csak akkor ha a jéghideg derékig érő vízbe akarsz egyet lubickolni és ennyi ... nincs benne semmi jó. én még akkor sem mennék oda, ha csak egy 1-2 órás strandolásra lenne szükségem ...
2010. dec. 28. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!