Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Evezett már át valaki a...

Evezett már át valaki a Balaton egyik partjáról a másikra? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Akár csónakkal, akár kajakkal, kenuval stb. Tisztában vagyok vele, hogy elvileg csak 1500 méterre szabad eltávolodni a parttól, de azért kíváncsi lennék, ment-e már át valaki csónakkal, vannak-e tapasztalatai, konfliktusok rendőrökkel, menetrend szerinti hajókkal stb. Azt tudom, hogy ha messzire beúszik az ember, azt nem szokták jól tolerálni...

2012. szept. 10. 22:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem egyik haverom kajakkal átment meg visszajött, mi, többiek nem mertünk mert féltünk a büntetéstől, hogy elkapnak. Neki szerencséje volt, nem vették észre. Bár ha többen mentünk volna biztos könnyebben észrevettek volna. Meg ez amúgy már szürkületkor volt. Amikor már vitorlásból sincs sok a vízen.
2012. szept. 10. 23:48
 2/8 anonim válasza:
Fonyód-Badacsony között minden évben van szervezett átevezés. Idén augusztus 18-án tartották.
2012. szept. 11. 18:37
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Szervezett átevezés nem igazán érdekel.:)

Amúgy végül áteveztem ma, mondjuk Tihany közelében, megnéztem GPS-szel, 2,5 km volt a legnagyobb távolság, ami elválasztott a parttól. Pont 1500 méterre voltam a délitől, amikor jött egy rendőrcsónak egyenesen nekem, két zsaru ült benne, néztek, mint a güzü, de továbbmentek egy szó nélkül. Lehet, ha éppen 500 méterrel beljebb találnak, lenne most egy csinos kis büntetésem...

Ha valakinek van még infója arról, mennyire szigorúan büntetnek a rendőrök, azt örömmel venném, szívesen eveznék ugyanis valahol Tihanytól távolabb is.:)

2012. szept. 11. 21:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Tökjó! Amúgy mivel eveztél át?
2012. szept. 12. 09:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Strandon bérelt kajakkal. De jövőre akarok venni egy saját kajakot, és akkor többször is csinálnék ilyet, nagyon rákaptam az evezésre.:)
2012. szept. 12. 20:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Jó is az, én is evezek, csak én nem a Balatonon, hanem a Dunán. :) De néha a Balatonon is. De majd ha csinálsz még ilyen átkelést majd írd meg a tapasztalatodat, hogy a rendőrök hogy állnak a dologhoz. :)
2012. szept. 12. 23:22
 7/8 anonim ***** válasza:

beúszik? max besétál. De ja. Mint minden jó dolog, ez is tilos. "Dunaforewőr!! :D"

Néha megéri kockáztatni.

2012. szept. 23. 22:03
 8/8 anonim válasza:
Nekem ismerösöm ment be horgászni pár száz méterre a parttól csonakkal aztán jött egy baromi nagy vihar és átvitte a másik partra nem tudott kievezni
2012. okt. 22. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!