Verrasztó Dávid miért ilyen kis méregzsák?
Figyelt kérdés
nemtudom mi baja van a világgal, de mindenkibe beleköt, meg lányokkal úgy bánik mintha nemtudom mik lennének..
volt szerencsém egy szórakozóhelyen meginni vele egy italt (meghívott) , és már rögtön simogatni kezdte a hátam, derekam stb..5perc "ismeretség" után
2012. aug. 7. 19:56
1/10 anonim 

válasza:

Hát ha már a vízben nem megy neki..
2/10 anonim 

válasza:

Ilyen a természete. Megért ez egy kérdést? Nem.
3/10 A kérdező kommentje:
engem csak zavar, mert nemtudom mibaja lehet és szívesen segítenék neki,mert lehet valami lelki problémája van
2012. aug. 7. 20:06
4/10 anonim 

válasza:

Egy beképzelt, öntelt, fas.fej! Ezért nem mindegy, hogy ki nyeri az aranyérmet az ilyen Verrasztó féle gyerekek rossz példát mutatnának a jövőbeli sportolókra. Ha a saját sporttársával sem emberséges (lásd úszó EB) akkor ne nagyon csodálkozzanak. Én a viselkedése miatt ki sem engedtem volna a Londoni Olimpiára a nyilatkozata alapján azonnal hazazavartam volna a 32 helyezés egész egyszerűen szégyen. És azzal takargatják, hogy már kijutni is nagy eredmény, persze az adófizetők pénzén valóban nagy eredmény. Elhiszem, hogy a lányoknak tetszik mert helyes stb de emberileg szánalmas.
5/10 anonim 

válasza:

Én csak erre annyit tudok írni: "kislány, nőj fel!!"
Ha sikerült, akkor azonnal tudni fogod a választ és az ok-okozati összefüggéseket is gond nélkül át fogod látni! ;)
6/10 anonim 

válasza:

Egy ilyen kis tetűnek én is segítenék.- Segítenék neki beleesni a víz nélküli medencébe. Egy majom az a gyerek, tehetsége meg nuku.
7/10 anonim 

válasza:

Sok interjút láttam vele és ugye volt a Gyurtás botránya is többek között. Állítóm hogy valami lelki baja van :-S Nagyon flegma, már-már bunkó minden interjú közben, látszik, hogy nagyon nincs megelégedve magával és a világgal. Sosem láttam még egy elégedett, mosolygós, jókedvű, kedves interjút vele. A Gyurta Gergős akciójával is megerősítette, hogy valami gond van vele. :S
8/10 lee12 

válasza:

nem tudom hanyadik válaszoló írta de véleményem szerint irtó csúnya ember:D
9/10 anonim 

válasza:

mert még nem volt senki aki jól elkalapálta volna.
10/10 anonim 

válasza:

Flegma, és ránézésre is látszik, hogy beképzelt, a testvére is. Nem szeretem őket, ők az egyetlenek, akiknek soha nem drukkolok, egyszerűen nem szimpatikusak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!