Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Gondoltátok volna az úszókról...

Gondoltátok volna az úszókról hogy ilyenek? Volt már valaki hostess lány?

Figyelt kérdés

ilyen hostess féleség vagyok londonban, táskát cipelek meg velük vagyok egésznap kb..

ilyeneket kell csinálnom:

-cipőfűzőjüket bekötni

-le , fel venni a melegítőt róluk

-táskából elővenni a kaját,néha még a szájába adni a szendvicset , kulacsot stb

-megfésülni őket

-megtörölni

nem akarok panaszkodni, élvezem én ezt mert kedvesek , aranyosak velem, nem csicskáztatós módon kérnek ilyenekre hanem normálisan , de hát azért na xD kicsit gyerekes dolgok ezek nekem..

az anyukájuknak érzem magam

2012. aug. 4. 15:10
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
200 férfi mell után igazán megérdemel 200 nőit is.
2012. aug. 4. 15:52
 12/30 anonim ***** válasza:
53%
hát ez nagyon de nagyon sz*r poén volt. am azért kérdezi, mert itt gyk-n elterjedt az, h Dani mindenkit kúr akinek puncija van.
2012. aug. 4. 15:55
 13/30 anonim ***** válasza:
GYÚR
2012. aug. 4. 15:56
 14/30 A kérdező kommentje:
hát nálam nem próbálkozott..meg nemtudok róla hogy másnál próbálkozott volna..bár nekem tetszene:$
2012. aug. 4. 15:56
 15/30 anonim ***** válasza:
Miért mégis versenyúszás közben mikor lett volna idejük felnőni?
2012. aug. 4. 16:17
 16/30 A kérdező kommentje:
neutron jogos..igazad van ..nem sok idejük van de hát azért cukik nagyon:$
2012. aug. 4. 16:20
 17/30 anonim ***** válasza:
Én edzőként voltam elég sok versenyen és a versenyzők néha totál nem tudnak viselkedni. Pontosan amit írtál, parancsolgatnak (hozd ide, rakd el, csináld meg), köszönöm szót nem ismerik, mindenben segíteni kell. Viszont nem feltétlenül vannak ők tisztában, hogy ilyenek, csak egyszerűen a stressz, feszültség stb. egészen megváltoztatja őket. Plusz fontos, hogy figyeljenek rá, ez sok sportolónak fontos verseny előtt. Pl. súlyemelésben lehet jól láttni, hogy néha 2-3 edző ugrál a sportoló mellett. Szóval szerintem azért mert megkérnek fura dolgokra az még nem jelent semmit. Ez csak akkor gáz ha nem versenyen történik.
2012. aug. 4. 17:32
 18/30 A kérdező kommentje:

hát a legfurcsább eddig hogy párna vagyok 1hete :D

fáradtak és rámdőlnek aludni xd

nekem szerencsére nagyrészt megszokták köszönni a dolgokat :)

de nekem az fura hogy kikell találni mit akarnak..

pl tegnap: jó hát láttam én hogy fáradt volt, és nem volt ereje, de abból hogy a szájára mutogatott elsőre nem értettem mit akar ..és akkor mondom nem értem..és mondja hogy "enni kérek xD" hát komolyan olyan babahatást keltenek ezzel..

meg ugye én nem tudhatom mit ehet meg mit nem és akkor előkell venni az összes kaját hogy kiválogassuk..

de ezt nem értem, hogy oké hogy fáradtak de azért nem kell elfelejteni beszélni..

(nem nyelvi problémák, mert magyarok ők is)

2012. aug. 4. 18:21
 19/30 anonim ***** válasza:
Jajj, hát azt akarta mondani, hogy csókra éhes. Olyan nehéz ezt felfogni???
2012. aug. 4. 18:51
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de én ezt nem hiszem el. Ennyire nyomorékok nem lehetnek, hogy nem tudnak saját maguktól enni, meg levenni a ruhájukat.
2012. aug. 5. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!