Meg tudnátok mondani mit eszik ez a Phelps gyerek? XDDD
Figyelt kérdés
vagy az eredménye ennek köszönhetők:
194 centis testmagasságához aránytalanul nagy, kétméteres fesztáv társul.
Bokáiban dupla ízülettel született,ami az jelenti,hogy annyira vissza tudja hajlítani a lábfejét,hogy az túlmegy az egyenesen,több mint kétszáz fokban.
Cipőmérete európai számozás szerint 49,5-es.
2012. aug. 1. 14:00
1/12 anonim válasza:
Meg az sem mellékes, hogy orvosi felügyelettel lövik csúcskategóriás kimutathatatlan doppingszerekkel.
2/12 A kérdező kommentje:
én is valami doppingra gondoltam v mi olyasmire amit az olimpiai dopping ellenes .. nem mutat ki.
Hozzátéve hogy Ryan Lochte is amcsi és mindketten olyanok mint a "robotok"
2012. aug. 1. 14:53
3/12 anonim válasza:
Elvileg a géndopping már működhet és kimutatni sem tudják 10 éve próbálnak már tesztet kifejleszteni rá, eddig eredménytelenül.
4/12 anonim válasza:
volt a kajálásáról több cikk is 4 éve:).
azért emlékszem mert döbbenet volt.
versenyidőszakban napi 12.000kalóriát visz be.
viszont amit írtál méreteket,azokat nem ismertem.
akkor ennek született békatalpa van bakker:D.
5/12 anonim válasza:
Hiszem, ha látom, Neutron...amíg nem fedezik fel bennük, addig tiszták, és ártatlanok. Ez van...a kis 16 éves Ye Shiwen ugyanez. Amúgy Lochte felkészülésként a világ legerősebb embereset játszik (traktor kereket gurítgat, meg ilyenek...).
6/12 anonim válasza:
a traktor kerekes gyakorlat sima crossfit,nem erősember gyakorlat.
7/12 anonim válasza:
"amíg nem fedezik fel bennük, addig tiszták, és ártatlanok" LOL ezen szakadtam.
8/12 anonim válasza:
a kajálásáról a cikket linkeljétek
10/12 kakao01 válasza:
szerintem már annyira nem kell elájulni tőle a formája messze nem olyan mint 2008-ban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!