A búvárok mit tesznek a fülükre nehezedő nyomás ellen?
Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 14:29
1/5 anonim válasza:
semmit úgy egyenlítik ki a nyomást hogy befogják az orrukat és lassan fújják ki a levegőt
2/5 A kérdező kommentje:
Jó, de gondolom az olyanok akik kb 5-10 méter melyre mennek azoknak hogy nem szakad be a dobhártyájuk?
2012. aug. 1. 22:18
3/5 anonim válasza:
Aki 50 méterrel méllyebbre megy, az is ugyan ezt a technikát használja. :)
Valahol 270 méter körül van a rekord. És minden búvár ezzel a technikával eggyenlít. :)
Én 19 méteren voltam ezzel a technikával, én néha simán nyelni is szoktam, de ezt a két módszert használja mindenki.
5/5 anonim válasza:
Három egyszerű módszer: az egyik az orbefogós, fujós a másik a nyelés és néha az is elég ha mozgatod az álkapcsodat. Ezek akkor nem válnak be ha netán az arcüreged bevan dugulva ami lehet egy nátha miatt is. Az ilyen esetben addig merülsz amíg tudsz egyenlíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!