Valaki ismeri ezt a kapásjelzőt?
ilyennel tele van a vatera, elég olcsó, de nem akarok szart venni. nem akarok több 10k-t kiadni érte, ezért érdekelne hogy valaki használ e ilyet, megbizhato e, stbstbstb. vélemények?
vagy esetleg van még ez, ehhez van leszuro is:
Öcsémnek van ilyen sz*rja,minden évben vesz egy újat.
A vizes történet valóban így van, körbenyomtam neki használat előtt epoxival, szóval beázni nem fog. :D
Ezek 1-2 ezer forintért tényleg nem túl jók, egyszer vizet kap kuka, és van egy pár hibája.
Én használok elektromos jelzőket, és saját tapasztalatból mondom, hogy ne egy ilyenben gondolkodj. Én az első csipogót a piacon vettem, 4-5 pecát bírt ki kb.
Gyűjts hozzá még egy keveset, és vegyél egy megbízhatóbbat, ami tényleg használható, mint például ezek:
Ez is hasonló olcsó kategória, de legalább Spro, amik bírják a gyűrődést, az eső sem teszi tönkre őket.
Ha sok pénzed lenne, mondanám vegyél Fox márkát, az az abszolút csúcs, de hobbi szinten nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!