Horgászatnál miben értendő a horgok számozása? Pl 2/0 1/0 1 stb.
Figyelt kérdés
pontyozni szeretnék match bottal és nem tudom milyen méretű horgot használjak.Gondoltam utána olvasok mekkora horoggal érdemes és hát ok, ott van mellette a méret, de ez miben értendő? mm? esetleg inch?2012. júl. 22. 12:36
2/5 A kérdező kommentje:
igen olvastam ezt, de nekem nagyjából az jön le, hogy mindenhol mást jelent.Öblöt, szárat, mm-t vagy inch-t
2012. júl. 22. 13:07
3/5 anonim válasza:
ne bonyolítsd már. pontyra match-el 10-es vagy 8-as horog kell, konkrét példa: Kamasan B611
de az ownereg meg a hayabusák is jók
4/5 anonim válasza:
Hiába nézed a méretet, mindegyik különbözik, minden márkában. Két különböző 4-es horgot egymás mellé raksz, és teljesen más. Én matchezni 12-es Excaliburt használok, az méretre kb. mint más márkából egy 6-os, csak más a formája.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. júl. 23. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!