Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Büdös kukorica, ki hogy csinálja?

Büdös kukorica, ki hogy csinálja?

Figyelt kérdés
Nem etetésre szánom, hanem csaliként.
2012. jún. 23. 14:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Én sokáig csináltam az erjesztett kukoricát főtt kukoricából, de az utóbbi időben főzés nélkül rakom el. Nem igényel semmilyen aromát, mert az erjedt szag mindennél áthatóbb lesz. Így nyersen elrakva legalább 3 hét szükséges a megfelelő állapothoz, de nem árt ha abból az első egy hetet a napon tölti. Az erjedést valamilyen szintem meg tudod állítani só hozzáadásával, de ez rendszerint csak több hónap után szükséges, és csak akkor, ha erjedés helyett rohad. Ha tiszta a kukorica (nem, vagy csak kevés törmeléket tartalmaz - ezt is érdemes leszűrni a vízfelszínről) akkor az erjedés az erjedés marad és nem rohad be. Kefir hozzáadásával gyorsíthatsz az erjedésen, de ha van legalább 3 - 4 hét rá, akkor felesleges.

Amikor kukoricát erjesztek, minden esetben alaposan átmosom erjesztés előtt a kukoricát. Sok piszok szokott benne lenni, ami hátrányosan befolyásolhatja a végeredményt. A tetején képződő esetleges habot célszerű leszedni időnként.

2012. jún. 23. 14:12
 2/7 anonim ***** válasza:

Öntesz rá tejet és pálinkát, ki a napra, amúr imádja.

Kis befőttes üveg, pálinka és bele fokhagyma.

Veszek egy pici aromát( 100 ml-is kagylós, halas), kukoricát áztatom benne egy hétig.

2012. jún. 23. 14:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat :-)
2012. jún. 23. 14:50
 4/7 anonim ***** válasza:
30%
Én csöveskukoricát teszek bele 6 hétig bakancsban viselt zokniba.Bedobom a vízbe,a halak ájultan jönnek fel a vízfelszínre,s csak egyszerűen össze szedem őket,és kész.
2012. jún. 27. 02:12
 5/7 anonim válasza:
én úgy csináltam, hogy kukoricát megfőztem, majd leszűrtem, bele 1 vödörbe, ráöntöttem tejet és tejfölt, úgy hogy ellepje a kukoricaszemeket, lefedtem sima fóliával (mert nem találtam a vödör tetejét xD) és kiraktam a napra, kb 1 hét múlva megnézem majd h milyen.
2012. aug. 4. 12:48
 6/7 anonim válasza:
csak 1 vödröt tegyél 3/4.ig és engedd fel vízzel tegyél a tetejére fedőt és várj 1-2 hetet de most itt még meg szeretném kérdezni hogy a büdös kukoricát hogy tegyem bele az etetőkosárba ?
2013. aug. 15. 20:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Sehogy, rakétával etetsz vagy csónakból.

Ha mégis a kosárba akarod, kell valami, ami összefogja, mondjuk öntesz rá darált háztartási kekszet, összegyúrod, benne marad a kosárban simán.

2013. aug. 15. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!