Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Feeder horgászatra tudtok...

Feeder horgászatra tudtok ajánlani Super - extra Heavy távdobó botot?

Figyelt kérdés

Őket szemeltem ki eddig:

[link]

és

[link]

Az elsőért reális ez az ár? Mi a véleményetek erről a kettőről? Tudtok esetleg mást ajánlani ebben a kategóriában?

2012. jún. 12. 18:55
1 2
 11/14 Farkas Milán ***** válasza:
Ez az!! én is ezen vagyok kiakadva! Hogy minden horgászmódszer eldurvul! Akárki akármit mond, nem tudom elhinni, hogy egy olyan feeder bot, -amivel 130-140 vagy akár 150 métereket meg tudnak dobni a teszthorgászok-lágy legyen!
2012. jún. 14. 16:54
 12/14 anonim válasza:

Csak hogy tisztázzam a Nevis-Spro összefüggést!

A Spro cég, kifejezetten Keletre szánt termékeit márkajelzi a "Nevis" névvel.

Tehát lényegében a Nevis és a Spro termékek egy és ugyanazon gyártó által készítettek. A félreértéseket az okozza, hogy a magyarországi boltok, Nyugati beszállítóktól beszerzik a Spro termékeket és Keletről beszerzik a Nevist. Ezért kapható Spro és Nevis is akár egy és ugyanazon boltban. Ha megnézed az interneten, akkor a legtöbb webshop így márkajelzi a termékeket: "Spro-Nevis". Remélem tisztáztam a kérdést.

Másfelől: A Heavy és Extra-Heavy feeder botoknak márpedig van jelentősége, bár én nem a "dobjunk 200 méterre" dologban látom.

Egy kezdő horgász, mint amilyennek még én is tartom magam, kimehet egy akadósabb terepre és bizony beakad a horog egy-egy keményen a talajra rögzült hínárba-gazba, akkor bizony könnyen odavan a finom-finom-nagyon finom szereléked, sőt olykor a spicced is bele fog törni.

Úgyhogy nyugodt szívvel vegyél Heavy-t sőt Extra Heavy botot is, mert nem fog elveszni a feederezés élménye. Ugyanúgy görbülni fog a spicced, és be tudsz akasztani, nem fogod elszalasztani, főleg ha elektromos kapásjelzőt használsz. Nem kell feltétlenül neked ódivatú horgásznak lenned. És kifejezetten elítélem az ilyen jellegű offolást is!

2012. júl. 24. 16:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Persze, kezdő horgásznak inkább super heavy, a rossz dobótechnika törheti a spiccet, de a feederezés élménye a végtelenségig lefinomított szerelékről szól, ez az élménye, ahogy derékból görbül a bot és "játszol" a hallal. Elektromos kapásjelző csak ha nem vagyok a bot mellett. Ha egy feedernek nem rezdül a spicce, annyira érzéketlen és kapásjelző kell hozzá, hát az fantasztikus feederezés lehet:D
2012. júl. 24. 19:36
 14/14 anonim válasza:
Nekem bejön:)
2012. júl. 25. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!