21/61 anonim válasza:
Ne halgass rájuk... marhaságokat beszélnek itt össze-vissza... Mindenki tudja, hogy az, amiben a kajakosok mennek, annak a neve: BOEING 737. ez a legjobb fajta... ezzel járok a Budapest- és Bécs közözz a Dunán... ha látsz egy ilyet ott, akkor tudd, hogy én is ott vagyok... :D :D :D
22/61 anonim válasza:
csizma vagy cipő vagy edzőcipő ,szandál esetleg papucs!
24/61 anonim válasza:
A: Izé,
B: Kenu
C: Székely meg a fia
D: Kajakra? Nem, személygépjárműre.
25/61 anonim válasza:
Hihetetlen, hogy erre a roppant értelmes kérdésre még mindig érkeznek válaszok... :D
26/61 anonim válasza:
Ja, látom, közben legalább átkerült a szerelem és szex kategóriából a sporthoz. Így egy fokkal talán értelmesebb.
28/61 anonim válasza:
jó poén a kérdés,de még jobbak a válaszok.:)))
29/61 anonim válasza:
Gratulálok! Szép kérdés volt,könnyesre röhögtem magam a válaszokon.Jó a csapat!......amúgy lehetne alagút is.D
30/61 anonim válasza:
Szerintem ezt egy Nő kérdezte. Igazam van? A válasz benne van a kérdésedben. Puszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!