Hány éves kortól szokták a gyerekeket leghamarabb úszni tanulni?
Figyelt kérdés
1.5éves a kislányom,szeretném ha minél előbb megtanulna úszni.2012. márc. 27. 10:44
1/6 anonim válasza:
Van csecsemőúszás, mert a gyerekeknek van búvárreflexe. Vidd nyugodtan!
3/6 Andizsuzsi válasza:
Megtanulni úszni 6-7 éves kor körül szerencsés egy úszóedző ismerősöm szerint. Vízhez szoktatni persze már most is lehet, babaúszás sok helyen van. Ezek a gyerekek viszont nem úsznak, szívesen vannak a vízben, nem félnek, de a mozgásukat nem irányítják, ha nézel erről szóló videókat, láthatod, hogy a szülők "mozgatják" őkt a vízben. Az úszás rendkívül összetett mozgásfajta, és elég érettnek kell lenni ahhoz, hogy a gyerek azt úgy tudja megtanulni, ahogy kell.
4/6 niki100 válasza:
Sziasztok,
Nekünk kb 5 éves kora óta jár úszni a lány és mára már mondhatnám, hogy profi lett.Most 7 éves.Folyamatosan járt úszni.Tesvére most 4 éves, de őt még nem kötötte le az úszás és fél.Ez mindig gyerek függő, de nagyon jót tesz az úszás.Testet kordinál, vállasodik stb..
5/6 anonim válasza:
A babáknál tényleg van búvárreflex, de 1,5 gyereknél már nincs.
A keresztfiam kiscsoportos óvodás, van nekik "úszás", de nem tanulnak még úszni, csak vízhez szoktatás van. Cserébe viszont állandóan beteg... legutóbb valami fülfertőzést kapott.
Azt gondolom, ettől egy 1,5 éves meg kell kímélni.
6/6 anonim válasza:
Én azt hiszem 4 évesen tanultam meg úszni. Óvodába volt úszásunk és ott tanultam meg. Imádtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!