Hallottatok már a triatlonról?
úszás bicklizés futás.egymás után.
Ha igen akkor mit hallotatok róla?
hát körülbelül hetente olvasni valami triatlonos nemzetközi/magyar hírt, biztos még senki sem hallott róla :D
Egyébként miylen értelemben mi a vélemény? Jó sport, nagy állóképesség kell hozzá, nem az izomtömegre megy hanem sokkal inkább az állóképesség a központi eleme. Tudni kell mind a 3 számban jól menni, és 1-2ben nagyon jól, akkor van esély a győzlemre.. Ha me magára a sportra vagy kíváncsi akkor ez itt az internet :D
Cigány triathlon:
Lefut a folyóhoz, átússza, és a bicikliddel megy haza!
:D
Már bocsi de nem azért tettem fel ezt a kérdést ,hogy itt veszekedj!
És nem róla szól hanem rólunk meg azokról akiket érdekel.
.
Ha meg nem akkor így jártál.
Biztos a foci jobban érdekel nem tehetek róla de legalább ne itt írd le hogy hogy van lezárva a városotok miatta :)
Én 4 éves korom óta vagyok igazolt versenyző. Igen drága mulatság, mert például egy jó (Cannondale) bicikli (az enyém full carbon) 400.000-nél kezdődik. Ott vannak a versenyfutócipő, edzőcipő, bringáscipő, amiből minőségit 40.000Ft alatt nem igen kapsz :(, meg persze a tagdíj, ami egy-két jó egyesületben sem olcsó (6000-10.000) De nem csak jó cuccok és jó egyesület kell az élsporthoz. Én abonyi vagyok, nem nagy az egyesület 64 versenyzőnk van csak. ( Anyukám is edző) Ha gimis leszek , szeretnék viszont felmenni Pestre hogy még magasabb ( külföldi nagy versenyek ) szintre vigyem ezt. Rengeteget kell edzeni, nekem napi 3 edzésem van, azaz heti 5x3 mert kell egy pihenőnap is. Minden hétvégén versenyünk van. Tiszaújvárosi Utánpótlás gála a kedvencem, sajnos most 19 versenyzőböl csak az 5. helyet sikerült megszereznem, sérülés miatt. Szinte az egész országot beutaztam már, hisz mindenfelé vannak fontos ranglista versenyek.
De én imádom ezt a sportot, az életem :)
Egy-Két honlap:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!