Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Balatonra, Velencei tóra kell...

Balatonra, Velencei tóra kell engedély ha kajakozni vagy kenuzni akarok?

Figyelt kérdés
Ha kell menyibe kerül és hol lehet beszerezni....?
2012. márc. 13. 16:23
 1/6 anonim válasza:
Én keresgéltem és nem adott ki semmi olyat,hogy kéne bárhova is ilyen engedély!Úgy hogy nem kell!Csak ilyen nagyobb motoros ladikoknak kell engedély!
2012. márc. 18. 09:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Én sem találtam, csak gondoltam megkérdezem hátha tud valaki többet mint én mert nem akarok szívni! Köszönöm hogy írtál
2012. márc. 18. 14:54
 3/6 anonim válasza:
Csak robbanómotoros járművekre kell külön engedély. Meg talán a nagyobb hajókra. :)
2012. márc. 20. 10:27
 4/6 Puszedli2 válasza:
Tuti hogy nem kell engedély. Énis a nélkül kenuztam. Olyan bérleti díj szerintem 1000Ft körül völt /óra. Nem biztos.
2012. márc. 20. 21:55
 5/6 anonim válasza:
De az bérleti díj ha magadtól viszel kajakot vagy kenut akkor nem kell fizetni...
2012. márc. 21. 16:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem! És nem tudjátok véletlen hogy Fonyódliget környékén lehet-e bérelni valahol kajakot? k1 re gondolok :)
2012. márc. 21. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!