Melyiket botot ajánlanátok?
Figyelt kérdés
1.
2.
(BUNKÓK KÍMÉLJENEK!!!!)
CSAK EGYENES VÁLASZOKAT KÉREK, KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!4
2012. febr. 22. 18:57
1/7 gomzoli válasza:
Egyenes válasz: egyiket sem. De ha mindenképp kínai piacos botot akarsz, válassz egy színt (szürke vs. fekete), mert más különbség nemigen látszik rajtuk.
Remélem nem tűntem bunkónak, nem állt szándékomban.
2/7 A kérdező kommentje:
Annyira nem de haveromnak van egy ilyen botja és adott nekem egyet próba horgászatra és kifogtam vele 8.60 kg,6,54 kb és egy 9,18 -as kg sat
én nem kételkedek benne!!
2012. febr. 23. 13:37
3/7 gomzoli válasza:
Hát, ha pedig meg vagy győződve, akkor mire vagy még igazából kíváncsi?
4/7 A kérdező kommentje:
hogy melyiket válasszam meg haveromnak mind a 2-ö van és nekem csak 1 re lenne szükségem, csak nem tudom melyiket válassza
2012. febr. 23. 15:09
5/7 gomzoli válasza:
Dobósúly, hossz ugyanaz, vedd kézbe, hajlítgasd meg, vizsgáld át a gyűrűit, aztán, amelyiknek jobban tetszik a színe.
6/7 A kérdező kommentje:
:) sztem akkor a fekete, a szürke koszolódna meg ha sáros lesz :S
2012. febr. 23. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!