Van az, hogy PSP. Az a PlayStation1 vagy pedig valami más? Mert letöltöttem egy PSP-s játékot de a playstation nem indítja el :S
PSP = Play-Station-Portable
PS1 = Play-Station-1
"A kérdező kommentje:
mármint... szeretném letölteni a NBA Live 09-et playstation 1-re és nem tudom mit írjak be :S"
Semmit, mivel PS1-re már régóta nem jelenik meg új játék, sőt már PS2-re se nagyon.
Az előbb leírtam mi a Playstation 1 rövidítése.
Nba Live 2009-et PS1 -re ember hol élsz te mert már a 2010-es évben játunk ...:D PS1-re már semmilyen játékot nem találsz mert már lejárt az ideje (elárulom hogy már nem is gyártanak játékokat PS1-re) sztem már az Nba Live 2005 sem jött ki ps 1 re, nem hogy a 2009... Amúgy igy szokták rövidíteni a konzolokat:
PSP = Playstation Portable (hordozható kézi konzol)
PS1/PSX = Playstation 1 (nem hordozható)
PS2 = Playstation 2 (nem hordozható; sztem a legjobb konzol mert szinte minden játék kijön rá csak az újabbaknak kicsit rondább a grafikája nézd meg a FIFA 11-et)
PS3 = Playstation 3 (nem hordozható; jelen pillanatban ez a Sony legjobb konzolja)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!