Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Újhegyi uszoda meddig lesz zárva?

Újhegyi uszoda meddig lesz zárva?

Figyelt kérdés
Ma elmentem az uszodához, de ki volt írva, hogy technikai okok miatt zárva. Az nem, hogy mióta és meddig lesz még ez így. A honlapjukon sem jelezték, hogy zárva vannak. Lehet erről tudni valamit?
2012. jan. 18. 12:19
 1/5 anonim válasza:
0%
lebontják.
2012. jan. 18. 12:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Pedig elvileg most olcsóbbították...

Odajártam egy darabig, csak a Kispestihez fele annyi idő alatt jutok oda, így átszoktam.

Az oldalukat nézted?

2012. jan. 18. 15:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Néztem, oda sem volt kiírva semmi, azért lepődtem meg, mikor az uszoda ajtajához értem, hogy zárva van :) Aztán sikerült őket elérnem, elvileg ma már kinyitottak. De ha nem is, a lényeg az, hogy csak ideiglenesen volt zárva.
2012. jan. 19. 10:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A metrón utazva reggel kihallottam egy sráctól, hogy valami uszoda zárva volt, mikor mentek. Aztán valami csőtörésről beszéltek.
2012. jan. 19. 17:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. jan. 19. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!