Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » HORGÁSZAT! Büdös etetőanyagoka...

HORGÁSZAT! Büdös etetőanyagokat ismer valaki? gondolok ilyenre mint pl. Halibutos. Írjatok légyszi ilyen fajtákat.

Figyelt kérdés
2011. dec. 27. 12:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Fogsz egy vödörbe kukoricát,leáztatod,és kiteszed a napra két hétre.Brutál büdös lesz,és jönnek rá a halak.
2011. dec. 27. 12:35
 2/11 anonim ***** válasza:
szerintem az összes büdös :S múltkor valami epreset vettem apámnak, már a polc mellett majdnem rókáztam, pedig nem vagyok finnyás
2011. dec. 27. 12:39
 3/11 anonim ***** válasza:

Itt van néhány "ütős-büdös" keverék:

[link]

2011. dec. 27. 13:07
 4/11 anonim válasza:
Az első válasz jó, önthetsz még bele 1 doboz kefírt. Elég jó lesz, és tényleg jönnek rá a halak :)
2011. dec. 27. 13:11
 5/11 anonim válasza:
Az első válasz tényleg igaz....apum is csinált a nyáron vagy 4 vödörrel, már habzott az egész,és kib*szott büdös volt. Ha kiléptünk az udvarra,egyből érződött...fujjj xD
2011. dec. 27. 13:19
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A Büdös kukoricát már én is próbáltam, de etetőkosárba mégis csak jobb az etetőanyag.:D
2011. dec. 27. 13:32
 7/11 anonim ***** válasza:
A Haldorádó Pelletes Fekete nevű etetőanyagnak például jellegzetes halas illata van, különben is hallisztből készül nagyrészt. Nem mondanám hogy nagyon büdös, de nincs túl jó illata sem, legalábbis emberi orrnak biztos nem. Vannak benne pelletszemek, én mindig adok az egész keverékhez két maroknyi büdös kukoricát, így már bele tudod gyúrni etetőkosárba a kukoricát. Ezt a fajta kaját mindenképp ajánlom, nekem nyáron, augusztusban a döglött, felmelegedett vízben is jöttek rá a halak, de tulajdonképpen minden évszakban.
2011. dec. 27. 17:25
 8/11 Smatee válasza:
Ultrabait ami nagyon büdös de különben kukorica-búza esetleg rizs keverékét vödörbe teszed annyi vízzel hogy ellepje bele egy kis tej, tejföl (még jobb ha már romlott) és hagyod állni 2-3 napig. De szabadba tedd mert jóanyád kirak a küszöbre vele együtt :)
2011. dec. 28. 21:44
 9/11 anonim válasza:
Az első válasz remek! Mi tejjel öntöttük le, nem lehetett megmaradni a közelében.
2012. jan. 2. 22:49
 10/11 anonim válasza:
kiteszel egy darab húst (nyáron, vagy ősszel) a levegőre 1-2 hétre, a többit meg a "természetre bízod" :P
2012. jan. 17. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!