Horgászat Dunán Pesti szakaszon. Részletek lent?
Újabb email-re kaptam választ a mohosztól: Térkép sajnos nincs, de van leírás:
1657-1630 fkm. Horgász Egyesületek Budapesti Szövetsége Telefon: 1/ 318 5737
Fővárosi szakasz, Szentendrei ág 0-1 fkm, bal part „”izzó” strandtól Nagytétényig, valamint „Rókás”-„Háros” körüli vízállásokon, Kocka- és Újpesti öbölben. (Nem érvényes Lágymányosi-, Hárosi-öbölkre és Szabadkikötő két öblére.
1630-1564 fkm. Közép-Dunai Halászati Kft. (Ercsi), Ercsi Telefon: 25/ 520-520
Duna folyam 1564-1630 fkm és kiöntései, holtágai, a Dunaegyházi-holtág befolyójától a nagytétényi vasútállomásig, kivéve: Ercsi-, Adonyi-, Szalki-szigeti, Rácalmási-holtágak
Ha a pontos helyét akarod tudni a határnak akkor ki kell sétálnod a partra és keresni a folyamkilométer táblákat
ohh köszönöm ez bizony hasznos info nem értem miért nem lehet a honlapra így leírni térképpel együtt
még egyszer köszönöm :)
Nekem is volt már ilyen gondom.
Ha "duna folyamkilóméter térkép"-et írsz a keresőbe, talán megtalálod.
Nem kis időtöltés volt...
Sajnos azóta akárhányszor kerestem, nincs meg.
Sok keresgélés után sikerült Megtalálnom a térképeket de nem egyszerű.Tehát 1657 fmKm a Szentendrei sziget alatt a Piroska u. és a Rév utcai kikötő vonala.A Nagytétényi szakasz az már kicsit nehezebb.A Nagytétényi kastély és a Kampona utca közé esik.(ellentétben a hiedelemmel-volt hizlaldai kifolyó.Mellékelek térképeket:
Köszönöm a képeket nagy segítség !
Elkészítettem a teljes szakaszról a térképet. A sárga csík a horgászható terület ! Remélem másoknak is hasznos információ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!