Mondanátok, jó minőségű horgászbot gyártókat?
Egész pontosan teleszkópos, 3,3 - 3,6 hosszúságút, és kb 50 - 100 grammosat akarok venni, 5000-8000 Ft között.
Van egy Shimanom, az kiváló, az a fő kérdésem h. ezek az Energoteam, Blazer, Spro stb... jók-e az árkategóriájukban.
Kössz
A felsoroltak mind kiválóak, a Shimi és a Balzer kicsit drága. Jó még szerintem a Nevis, Manta DAM, Silstar, Cormoran is, ha fenekezni kell a bot, akkor pedig a DAM On-liner szériáját ajánlom. (olcsó övegbotok, kicsit nehezebbek a karbonnál, de fenekezéskor ugyse tartod őket kézben, és szinte tönkretehetetlenek!)
Ha megírnád a horgászhejed jellemzőit, és hogy milyen halra és módszerrel mész, többet is tudnánk segíteni!
Nem mondasz rosszakat, Mitchell botom van, az valóban kiváló :)
De az Feeder :)
Nekem is van egy Mitchell Elite 330-as, 60-120g-os feederem, (napon szép selymes barna a nyél fölött, ez a 10-ezres Elite, nem a 70-ezres!!)
A Dunán használom, mert jó gerinces bot, bírja a sodrást, és azért választottam ilyen rövidet, mert busszal, HÉVvel járó hátizsákos pecás vok. Sajna ebben a 3-330-as kategóriában nehéz "igazi folyóálló heavy" feedert találni, a még rövidebb telefeedert meg még nehezebb!
Igen kiváló bot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!