Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Kedvenc horgászcsalid?

Kedvenc horgászcsalid?

Figyelt kérdés
én már szinte mindent kipróbáltam,de rájöttem,hogy a jó öreg vaníliás kukorica és a pufinál (mindegy milyen ízesítésű) nincs is jobb.
2011. aug. 7. 14:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez attól függ, hogy milyen halra szeretnél horgászni, én személy szerint ha kárászra és társaira horgászok a giliszta a legjobb, pontyra rengeteg praktika van, a kukorica és a pufi is jó, de a fűzött kukoricára is sokan esküsznek!
2011. aug. 7. 15:48
 2/8 anonim válasza:
Én a Duna szentendrei ágában márnára, harcsára és menyusra pecálok főleg, és szerintem ezek a csalik nekem nem lennének túl jók. Persze ha Te tavakon pontyozol, kárászozol, akkor kitünö csalik.
2011. aug. 7. 19:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Tavakon horgászom, nagyon ritkán a Dunánál, évente talán 2-3 alkalommal. Ott bizony nehéz "komoly" halat fogni. Bár ott kölcsön felszereléssel szoktam horgászni, így nem a legjobb.
2011. aug. 7. 21:08
 4/8 anonim válasza:
Próbáld ki a fahéj ízesítésű kenyérgyurmát - házilag készítsd /1 szelet kenyér és tetszés szerint fahéj + összegyúrás / - nagyon fogós csali.Kárászra ,keszegre kisebb gombócot,pontyra nagyobbat.
2011. aug. 16. 13:19
 5/8 anonim válasza:

Én legjobban a márnacsalikat (szalonna, sajt) szeretem, utána pedig a "tojás" -nevű bojlialapanyagot. Ím a csodacsalireceptem:

A szalonnát megpirítom, rá a csíkokra vágott sajtot, de azt csak épp, hogy megfolyatom kicsit, rá a tojásokat, vigyázva, hogy a sárgájuk ne menjen szét, de a fehérje az teljessen megsüljön, egy kis só, esetleg pirospaprika, és fahéjj nélküli, friss kenyérrel isteni, olyan finom, hogy nem is adom a halaknak a nagyszerű szalonnás-sajtos tükörtojásom!!

2011. aug. 16. 15:21
 6/8 anonim válasza:
Semtex. bedobom és a halakat felhozza a víz tetejére, gyors és kíméletes, csak kicsit hangos.
2011. aug. 18. 00:58
 7/8 anonim válasza:

ponty:giliszta a végére egy kukorica + etető anyag fenekezes

kárász:10db csonti + etető anyag úszózás

amúr:körte + alma + kenyér

ezt úgy kell elkészíteni hogy: 1db körtét 1 db almát megfőzőll a kenyeret felvizesited amint kihült az alma körte össze gyúród a kenyérrel és egy kis amúros etető anyagot belekeverni :):):) ( de az amúrókat vissza engedem) de csak 14 kg sat fogtam

fogas:giliszta + kukorica ( nekem bevált)::))))

keszeg:mézes disznó kukorica

2011. okt. 24. 18:23
 8/8 pekmartin ***** válasza:

moha

-rá kell sodorni a horog öblére

csak szárazföldi jó vizit ne

-keszeg kárász mézes ízesítéssel ponty és amúr is jön rá dögivel

van hogy nem fog semmit van hogy csak ez fog

2016. febr. 19. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!