Harcsázásra milyen trükköket tudtok?
Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 00:34
1/6 anonim válasza:
Fürdőszivacsot darabolj fel kockákra. Áztasd be csirkevérbe (ha az nincs, akármi véres vízbe, bár ez nem lesz olyan hatékony), majd a napon szárítsd meg. Horgászáskor ezt rakd a horogra, ahogy a vér elkezd kiázni belőle, a harcsák "mennek a szagra".
2/6 Kossuth László válasza:
Ha el akarod vinni a halat legyen nálad kalapács vagy furkós bot, csali:angolna hús
4/6 anonim válasza:
hallottam olyanról hogy csirkeszivet raktak a horogra:D és amit az első írt a csirkevérsete lehetne kombinálni a csirkeszívvel és akkor nagyon kapós kis csali lennen belőle ;)
5/6 ammonitesnoname válasza:
én békával, csigával, gilisztacsokorral, szalonnával, kishallal, halszelettel szoktam horgászni rá...
6/6 anonim válasza:
mindegy hogy mijen hus máj zuza csak ted bele zacskoba és ki a napra kb 1 hét biztos fogsz vele valami ja és még diszno belélel meg csirke meg kacsa meg liba bélel is megcsinálhatod ( egyre figyelj hogy ne vigye el se macska se kutya ) !!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!