Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » A 12 mérföldes III. osztályú...

A 12 mérföldes III. osztályú tanfolyam (coastal skipper certificate) vitorlás engedéllyel el lehet vitorlázni egy a parttól 24 mérföldre lévő szigetre?

Figyelt kérdés
12 ugye azt jelenti, hogy max 12 tengeri mérföldre lehet eltávolodni szárazföldtől. Ha elhagyom a kikötőt mert egy 24 mf-re lévő szigethez szeretnék menni akkor maximálisan 12 mf távolságra vagyok szárazföldtől. Hiszen az út legtávolabb résznél (fele útnál) is 12re van a sziget és 12re a kiindulási kikötő is.
2011. júl. 19. 07:48
 1/3 bonesmith válasza:

Szerintem simán, faternak ilyen 70km a parttól engedélye van és horvátba nekünk is volt hasonló szitu. Minden esetre érdemes megkérdezni erről egy helyi kikötő információs emberét. :)

Jó szelet!

2011. júl. 22. 12:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen képesítésem van. Annak idején azt mondták nekünk a tanfolyamon, hogy lehet. Ha ennél messzebbre szeretnél menni, akkor kell csak a II. osztályú képesítés.
2011. júl. 26. 09:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszöntem szépen!
2011. júl. 26. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!