Voltatok már Balaton átúszáson?
Miért? :(
Egyébkén az ideire semmiféleképpen nem mennék el, mert nemrég tanultam meg úszni, de jövőre ott leszek!!! :))
Még szép hogy elhalasszák.
Nem hallottad hogy cápák vannak a Balatonban?
Tetszett de még egyszer nem csinálnám meg. Nem nehéz könnyebb mint uszodában, tömegben úszni jobb hajt, persze a végére lefáradtam. Én jó meleg vízben úsztam, jó időben, van amikor nem ilyen jók a körülmények.
9-szer voltam uszodában kb. 2.5 hét alatt. Hétvégenként pedig a Balatonban is úsztam egy kicsit. Attól is függ, hogy érsz rá.
Ha jól emlékszem 1200m-rel kezdtem aztán folyamatosan növeltem a távot 2, 3,3, 4,5, hivatalos táv aztán megint 4 aztán megint a teljes táv, aztán nekem akkor jött egy hét pihenő.
Nagyon sűrűn vannak vitorlások ott lehet megpihenni, vagy feladni és akkor küldenek érted egy motorcsónakot kivisznek a partra.
Én nem vagyok egy abszolút amatőr úszó vagyok és nem is szeretek úszni, ehhez csak kitartás kell, meg egy kicsi edzés.
Én még nem értek hozzá, és nem is vagyok egy nagy úszó.
De azért így külső szemmel: nem rég? azért óvatosan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!