Ha szeptemberben leszek 14 éves akkor még válthatok gyermek horgászjegyet vagy már ifi kell?
Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 14:09
1/6 anonim válasza:
válthatsz. Nekem júliusban a 18. szülinapom előtt 2 héttel nem akartak ifit adni, ok a felnőtt jobb lett volna, de nem volt pénzem. Mondtam nekik hogy nem vok 18 így még jár az ifi, ha nem tecc megyek más egyesülethez. Megadták.
2/6 ammonitesnoname válasza:
Elméletileg nem szabadna, de gyakorlatilag meg megadják...
3/6 DannyZuko válasza:
A szabákly szerint, abban az évben, amelyikben betöltöd a 18at, abban még megillet az ifi. illetve amelyikben betöltöd a 14et, abban még megilelt a gyermek.
4/6 anonim válasza:
Én úgy tudom ,hogy nem válthatsz már rá van írva az engedélyre emlékeim szerint vigyáz mert némelyik halőr rosszabb mint a rendőr!!!!!!!!
5/6 lacimágus69 válasza:
A fiam októberben lesz 14 már kiváltottam neki A szabály szerint amely évben betöltöd arra még megkapod,de a következő évre már vizsgáznod kell.
6/6 anonim válasza:
Válthatsz de semmi értelme 2,5 hónapra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!