Holnap megyünk Rábára kenutúrázni. Nem veszélyes most a sodrás? Hogy van a vízszint jelenleg?
Figyelt kérdés
Hello. 2-en mennénk haverommal. Van gyakorlatunk csak állítólag most erős a sodrás.2011. jún. 12. 14:20
1/2 anonim válasza:
Ha van gyakorlatotok szerintem egyáltalán nem számít a sodrás :) sőt szerintem még izgibb is lesz tőle az egész . Különben meg gondolj csak azokra a Kajak kenusokra akik délelőtt-délután, esőben-szélben, áradáskor-apálykor csak edzenek és semmi bajuk nem lesz . Nektek miért lenne ? ;)
2/2 anonim válasza:
Személy szerint szombathelyi vagyok, és nagyon gyakran járok a Rábára kajakozni. Szerintem az ország legszebb folyója, viszont a legnagyobb odafigyelést és gyakorlatot igénylő is, nagyon gyakorlott evezősők (évi több ezer km)is szépeket borultak szemem láttára. Persze a nehézség nagyon függ a vízállástól és attól, hogy melyik folyószakaszon evezel. Ha olyannal mész, aki ismeri a rázós helyeket, nem lesz komoly gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!