Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Fél lábbal a strandon!?

Fél lábbal a strandon!?

Figyelt kérdés

Jön a nyár, mennék vízpartra.

Sajnos, február óta hiányzik a bal lábam. Én már megszoktam, de lehet másoknak visszataszító vagy ijesztő.

2011. máj. 30. 17:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Egy koszos ember inkább visszataszító.

Menj nyugodtan.

2011. máj. 30. 17:49
 2/11 anonim ***** válasza:
Engem egyáltalán nem taszítana! Menjél csak bátran a strandra.
2011. máj. 30. 17:49
 3/11 A kérdező kommentje:

Attól tartok, bámulás lesz...

Utcán is van, pedig ott még fel is vagyok öltözve.

2011. máj. 30. 17:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Engem se zavarna egyáltalán
2011. máj. 30. 17:54
 5/11 A kérdező kommentje:
Melyik oldalon nem zavarna?
2011. máj. 30. 18:01
 6/11 anonim ***** válasza:
69%

Ne foglalkoztasson ki mit mond, vélekedik, vagy ki hogyan bámul meg. Bárki, akinek mély hege (mint nekem), amputált testrésze, hatalmas hátsója, kivételes méretű orra...stb van, azt bizony megbámulják.

Ha valakinek mindene tökéletes, természetesen azt is. Szóval mindegy, hogy hogy nézel ki, hogy mid hiányzik, vagy miből van több (lábujj, mellbimbó...stb) valami miatt mindig megbámulnak...

2011. máj. 30. 23:22
 7/11 anonim válasza:

Szia!

miért ne mehetnél strandra? szerintem menj nyugodtan, ha téged személy szerint nem zavar hogy többen megnézik a lábad, akkor ne is foglalkozz vele. ők sem azért nézik mert visszataszító vagy ijesztő számukra, egyszerűen lehet hogy most látnak ilyet először (bár az én véleményem az hogy senkit nem illik megbámulni, akárhogy néz ki)

jó nyaralást, remélem jól fogod érezni magad:)

2011. jún. 3. 10:12
 8/11 anonim ***** válasza:

Ő sem szégyenlős.

Szerintem simán menj strandra.Sőt még csajozhatsz is :D

http://www.youtube.com/watch?v=Q4f_UNMNONA&feature=related

2011. jún. 4. 21:26
 9/11 anonim válasza:

Nyugodtam menj, ne idegeskedj.

Miért lenne visszataszító? Butaság.

2011. jún. 12. 00:29
 10/11 anonim ***** válasza:

szerintem jobb, ha hozzászoksz, hogy megnéznek. egy hiányzó lábú ember nem megszokott, mindennapi látvány, akaratlanul is odavonzza a tekintetet. Nem feltétlenül bunkóságból bámulnak meg.

próbálj ezen túllendülni, megbékélni azzal, hogy elvesztetted a lábad. Ha ez sikerül, akkor nem lesz gondod a strandolással, meg a bámulókkal sem.

2012. júl. 15. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!