Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Menyik modszerrel szeretsz...

Menyik modszerrel szeretsz horgászni a fenekezös vagy az úszós vagy mindkettö és miért?

Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 10:30
 1/5 A kérdező kommentje:
bocs melyik
2011. máj. 7. 10:30
 2/5 anonim válasza:
én inkább a fenekezős módszert szeretem, mivel az úszót nincs türelmem figyelni, és kellemetlen amikor megy le a nap és a szemedbe tükröződik.
2011. máj. 10. 00:47
 3/5 DannyZuko ***** válasza:
Én napközben fenekezek inkább, este úszózok ragadporóra. Bár ha nagyon partközelit pecázok pl egy nád oldalát, akkor egyértelmű az úszó. Csónakban csak úszó. De általánosságban mindegyiket. Attól függ, hogy milyen halra és hol pecázok.
2011. máj. 10. 14:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Mind a két módszert szeretem. Általában úgy horgászok, hogy bedobok egy fenekezős botot nyeletőfékes orsóval és mellette match bottal úszózok. Ha rossz az időjárás, akkor két fenekezős bottal horgászom.

Egyébként sokkal élvezetesebb az úszózás!

2011. máj. 11. 06:12
 5/5 anonim válasza:
Vagy feederezek(mostanában) vagy inkább úszzok de előnyben részesítem az úszót mert egy patakra járok horgászni.
2011. máj. 12. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!