Szoktál kézenállni víz alatt? Miért? Szereted? Mi benne a jó? Nemet, kort is lécci, kössszi!
GreenTea
Szoktam, mert jó, igen, az hogy mások kezén állok! 21/F
Hát én is szoktam, de 1 mp. :DD neem olyan 2perc a rekordom (sajnos nem bírom sokáig víz alatt) :)
14/F
GreenTea
Nem tudtam kihagyni, bocsi!:D Egyébként amire te gondolsz, azt "kézállás"-nak hívják. A kézenállás az amikor egy kézen állsz:D
09:35-nek: ja, azt tudom én is csak ezt olyan kevesen tudják sztem h furcsa lenne ha úgy írtam volna. igazad van amúgy. bár a kérdésben a "kézenállni" sztem jól szerepel, "kézállni" sztem nincs XD
am érdekes, h eddig lányok vannak többségben akik ezt szeretik. hacsak nem értették félre ők is a kérdést XD
Én is szoktam kézállást csinálni. Szerintem jó buli, de le szoktam menni hídba is a víz alatt meg fejenállni is szoktam. 1,5 percig szoktam kb. mert addig birom a víz alatt.
12/L
16:13-nak:
Fejenállni és hídba lemenni? :O
azt milyen mély vízben?
ügyes lehetsz akkor :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!